Fraai Schilderwerk

Werkzaamheden

Schilderwerk

Schilderwerk

Zowel binnen als buiten schilderwerk met een specialisatie voor oudere panden

Houtrot

Houtrot

Zeer ervaren in het repareren van allerlei soorten houten ondergronden

Behang

Behang

Van fotobehang, complex patroonbehang tot glasweefsel

Glaszetten

Glaszetten

Kleinschalige reparaties en vervanging van enkel en dubbelglas

Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk en houtrotreparaties

Uw huis moet goed beschermd worden. Fraai Schilderwerk geeft uw woning uitstraling en waarborgt de kwaliteit van de verschillende onderdelen. Natuurlijk kunt u bij mij terecht voor uw (bijna-) nieuwe woning maar mijn specialisatie ligt bij oudere woningen, monumentale panden en boerderijen. U kunt hierbij denken aan advies en aanbrengen van het beste en meest duurzame verfsysteem tot houtrot repareren en deelvervanging van kozijnen én het achterhalen van de oorzaak van dit probleem. Uitgebreide scholing en ervaring in combinatie met moderne gereedschappen zorgen voor een duurzame en degelijke oplossing.

Binnenschilderwerk
Binnenschilderwerk en behang

Uw huis is eigen, uw veilige haven. De plek waar u thuis komt na een lange dag werken of na een fijne vakantie.  Fraai Schilderwerk geeft rust, strakke kozijnen, keurige deuren en een mooie wand. Ik ga heel graag met u in gesprek om de meest passende sfeer te bepalen. En de meest comfortabele werkwijze te bespreken. Nagenoeg geurloze verf en schuurmachines met moderne stofafzuiging helpen daarbij.
Ook in het aanbrengen van vele soorten behang beleef ik veel plezier. Van glasvlies tot decoratief- en fotobehang. Zelfs uw zelf gemaakte foto op ‘airtex’ kan ik voor u verzorgen. Zo staat bijvoorbeeld die mooie vakantiefoto ineens levensgroot op de wand van uw (slaap-) kamer.

Beglazing
Beglazing

Met ruime ervaring in het zetten van glas kunt u vertrouwen op de glasservice van Fraai Schilderwerk. Voor grote renovatieklussen is mijn bedrijf te klein. Voor het vervangen van een lekke dubbele ruit, informatie over isolerend glas of bij glasschade bent u bij Fraai Schilderwerk aan het juiste adres. Ook ambachtelijk glas zetten met stopverf en het plaatsen van neuslatten behoren tot de mogelijkheden. Ik ben op de hoogte van de meeste en modernste soorten glas en zal samen met u tot een passend advies kunnen komen.